Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Få fejlfinding på din bil

featured image

Få fejlfinding på din bil – Vi finder og udbedrer fejlen for dig med topprofessionelt udstyr

Fejlfinding på biler kan være en avanceret proces, fordi mange biler i dag har flere elektroniske systemer og elektrisk udstyr monteret.

Ud over det er der efterhånden en del af de elektroniske komponenter i din bil, der slet ikke kan fungere alene. Det betyder, at du risikerer, at hele dit elektroniske system går i stå, hvis bare en enkelt af din bils komponenter svigter.

Kom derfor ind på vores Bosch Car Service-værksted i Viborg, når du har brug for hjælp til fejlfinding på din bil. Vi har alt det nødvendige udstyr til at finde frem til netop det sted, der er problemet, så du hurtigt bliver køreklar igen.

Oplev hvor enkelt, hurtigt og effektivt vi foretager fejlfinding på din bil. Ring til os på telefon 86 61 10 11 og fortæl os om de fejl, du oplever på din bil.

Du er også velkommen til at beskrive dem i vores kontaktformular og sende den ind til os – så ringer vi dig op.

Her får du fejlfinding på din bil med det mest avancerede udstyr

Vi har investeret i det mest moderne udstyr, så vi er fuldt udrustet til at foretage effektiv fejlfinding på din bil.

Det betyder også, at ventetiden bliver kortere for dig, indtil du igen får din bil tilbage så god som ny. I mellemtiden har vi sørget for, at der står en gratis lånebil til rådighed for dig i den periode, vi laver fejlfinding på din bil.

På den måde bliver et værkstedsbesøg også så bekvemt for dig, som det er muligt – du skal bare køre afsted i din lånebil og nyde, at du slipper for at tænke på alternativer til transport og praktiske gøremål.

Ud over det garanterer vi dig, at du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning. Efter fejlfindingen på din bil bliver du nemlig altid kontaktet med et tilbud på den reparation, der er nødvendig, for at din bil bliver køreklar igen.

Det kalder vi gennemsigtighed i vores service – og din sikkerhed for kompetent vejledning hele vejen igennem.

 

 


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg