Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Serviceeftersyn

featured image

Serviceeftersyn ny

Få et grundigt serviceeftersyn af din bil hos Bosch Car Service i Viborg.

Det er vigtigt, at du overholder de regelmæssige serviceeftersyn af din bil.
Først og fremmest øger det sikkerheden for dig og dem, du kører med, og for det andet sikrer du dig, at din bil får en bedre salgsværdi, hvis du ønsker at sælge den.
Hos Bosch Car Service i Viborg laver vi et serviceeftersyn af din bil ud fra din bilproducents specifikationer. Vi laver serviceeftersyn på alle biler – uanset mærke og årgang.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med serviceeftersynet af din bil, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 61 10 11 eller udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel.

Få et serviceeftersyn af din bil, hvor alle bildele undersøges grundigt.

Når du vælger at få et serviceeftersyn af din bil hos Bosch Car Service i Viborg, er du sikker på, at vi kommer hele vejen rundt.

Alt fra dæk og fælge, bremser, motor og motorrum, styretøj, klimaanlæg til horn og sikkerhedssystemer i din bil bliver grundigt gennemgået, når du får serviceeftersyn af din bil hos os.

Ønsker du at få skiftet olie, filte eller at få påfyldt andre væsker efter behov, ordner vi også det. Og er det nødvendigt at udskifte defekte dele med originale reservedele i topkvalitet, tager vi fat i dig, inden vi foretager os noget, så du altid har fuld kontrol.

Har du en nyere bil, beholder du altid din fabriksgaranti, når du får serviceeftersyn af din bil hos Bosch Car Service Viborg.

Serviceeftersyn af din bil med nybilsservice og vejhjælpsgaranti

Har du en nyere bil, der skal have et serviceeftersyn? Hos Bosch Car Service Viborg bevarer du både din fabriksgaranti, og du får samtidig hele vores gratis vejhjælpsgaranti, der inkluderer:

  • Assistance ved motorstop og ulykker
  • Afhentning af din bil efter ulykke
  • Bugseringsservice

Service er din garanti for kvalitet og fuld tilfredshed- for hos os er du og din bil altid i centrum.

Bestil dit serviceeftersyn her


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg