Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Skadecenter

featured image

Har bilen været ude for et uheld?

Hos Bosch Car service Viborg står vi klar til at hjælpe dig, hvis skaden er sket.

Vi udbedrer og reparerer alle former for forsikringsskader på samtlige bilmærker uanset model og årgang og det er vigtigt, at en eventuel skade på din bil, bliver udbedret efter fabrikkens forskrifter.

Vi går ikke på kompromis med kvalitet og giver din bil den bedste service og så råder vi samtidig over den nyeste viden og ikke mindst udstyr.

Vi tilbyder:
  • Reparation og opretning af alle bilmærker.
  • Samarbejde med alle forsikringsselskaber.
  • Hjælp til udfyldelse af skadeanmeldelser.
  • Garanti for udført kvalitetsarbejde.

Mulighed for gratis Lånebil

Vi ved du har svært ved at undvære din bil, i mens den er på værkstedet hos os. Derfor tilbyder vi selvfølgelig gratis låne bil.

Book tid on-line til service eller reparation her

Vil du se hvordan vi klarer din skade


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg