Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

featured image

Bosch Car Service Viborg- Et ægte autoværksted for alle

Vores veludstyrede autoværksted på Lundborgvej 10 i Viborg udfører bil reparationer og bilservice af alle mærker.

Vi bruger reservedele af den højeste kvalitet fra Bosch eller andre dele i originalkvalitet.

Vi har teknikere/ mekanikere ansat på værkstedet med specialer i de forskellige biler og bilmærker.

Mange år i branchen

Med vores mange år i branchen kan vi garantere, at vi passer på din bil som ingen andre.  Som en del af Bosch Car Service bruger vi verdensførende testudstyr til diagnosering af din bil.

Uanset om der er tale om analyse af batteri, dieselsystemer eller anden test, bruger vi moderne teknik fra Bosch. Du kan læse mere om testudstyr fra Bosch her.

Bilservice eller bilreparation – vi hjælper dig! Vi klarer det meste for din bil.

Alle former for service, reparation og tjenester, som vi tilbyder på værkstedet kan findes på listen til højre og under fanen med autoværksted. Har du spørgsmål skal du blot kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. Bestil bilservice i god tid Ring direkte til os på 86 61 10 11, eller udfyld vores bestillingsformular, så vi kan booke tid til dig!

 


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg