Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Om os

featured image

Hos Bosch Car Service i Viborg er du og din bil i centrum.

Hos Bosch Car Service er det udstyr og viden, der adskiller os fra konventionelle autoværksteder.
For dig betyder det, at dine services og reparationer altid bliver løst effektivt og optimalt – og der er ingen opgaver, der er for avancerede til os.

Ud over det vil vi gerne gøre det ekstra nemt for dig, for der er ingen tvivl om, at det er besværligt, at du skal undvære din bil, mens den er på værksted.
Derfor får du hos Bosch Car Service i Viborg altid stillet en gratis lånebil til rådighed – helt kvit og frit.

Skal din bil synes, hjælper vi dig gerne med at klargøre den, så du er sikker på, at den går igennem første gang. Når vi er færdige, kører vi den til synshallen for dig, så du bliver sparet for tid og besvær.

Fuld gennemsigtighed og tryghed hos Bosch Car Service i Viborg

Hos os er du altid i fuld kontrol, og du vil aldrig opleve, at du får ubehagelige overraskelser på din faktura.

For at du altid får den bedste oplevelse hos Bosch Car Service i Viborg, går vi ekstra meget op i gennemsigtighed og løbende dialog med dig.
Det er din garanti for, at du får en pålidelig samarbejdspartner, der sørger for, at din bliver køreklar igen.

Vores åbningstider

Mandag – Torsdag : 7:00 – 15:30
Fredag: 7:00 – 15:00
Lørdag: Efter aftale

 

 


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg