Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Husk vinterdæk & sommerdæk

news item

Hvorfor skifte til vinterdæk/ sommerdæk

For de fleste danskere betyder efteråret og foråret, at der skal skiftes dæk på bilen- vi anbefaler hos Bosch Car Service Viborg at du altid får skiftet dine dæk, så de passer til sæsonen.

Vinterdæk på bilen giver et bedre vejgreb, når vejene bliver fedtede, glatte og fyldt med sne.

Risikoen for udskridning begrænses, og bremselængden reduceres dramatisk på vinterdæk i forhold til på sommerdæk.

Temperaturen er hvert eneste år meget ofte nede omkring frysepunktet. Med lidt morgenrim og lidt fugtighed i luften kan det gøre vejbanen ekstrem glat, selvom der ikke er faldet sne.

Skifter du ikke til vinterdæk, udsætter du dig selv og dine medtrafikanter for en meget stor risiko, hvis du kører i vinterføre. Her er vinterdæk nemlig markant bedre til at bremse end almindelige dæk.

Det er en god ide, at få vinterdækkene på i god tid – og især før den første sne kommer.

Book din tid til hjulskifte hos Bosch Car Service Viborg her

Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg