Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Automatgear reparation

Automatgear reparation er en spidskompetence hos Bosch Car Service Viborg

Har du problemer med din automatgearkasse, så kom ind på vores værksted. Vi er specialister i automatgear reparation uanset hvilket mærke, hvilken model og hvilken årgang, din bil er.  Når vi laver automatgear reparation i din bil, sørger vi for at skylle gearkassen grundigt igennem, så der ikke sidder olierester tilbage i oliekøler, converter og ventilbord.Det sikrer dig, at din automatgearkasse igen fungerer optimalt, efter vi har repareret den.

Har du spørgsmål eller forespørgsler, tager vi gerne en snak med dig, når du ringer på telefon 86 61 10 11 eller udfylder vores kontaktformular.

Få automatgear reparation udført af kompetente fagfolk med bred viden

Få automatgear reparation udført af kompetente fagfolk med bred viden

Vi laver skylning, service og reparation af alle automatgearkasser, så du er altid sikker på at finde hjælp, når du kommer ind til os.

Du skal aldrig tøve, hvis du er i tvivl om, om din automatgearkasse virker, som den skal. Defekte automatgear har stor indvirkning på din sikkerhed, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på eventuelle fejl, mislyde eller advarselslamper.

 Vi deler gerne ud af vores viden, når du ringer for at høre, om du har behov for automatgear reparation.

Vi har efterhånden set det hele, og derfor vil vi også hurtigt identificere problemet.

Effektiv fejlfinding og automatgear reparation

Nogle gange er det måske ikke en automatgear reparation, der løser dit problem.
Sommetider sidder problemet i et ledningsnet eller en styringsboks, og det kan også være en motorfejl, der påvirker din automatgearkasse.

På vores værkested har vi det nyeste udstyr, som gør os i stand til at lave grundig fejlfinding på din bil På den måde finder vi hurtigt frem til problemets kerne, så din bil ikke skal stå på værksted i unødvendigt lang tid.

Kontakt os og lad os hjælpe dig – uanset om løsningen er automatgear reparation i din bil eller andet. Ring på telefon 86 61 10 11 eller udfyld vores kontaktformular – så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

 


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg