Bosch Car Service Viborg
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-service

Bosch Viborg- En del af Bosch Car Service

featured image

Bosch Car Service er verdens største uafhængige kæde med over 15.000 autoværksteder i hele verden.

Bosch samarbejder med uafhængige virksomheder inden for kvalitetssikring af kvalitetskontrol af virksomhederne i kæden. Kontrollen dækker alle aktiviteter og fungerer som en sikkerhed for kunder hos Bosch Car Service-autoværksteder.

Som autoværksted i Bosch Car Service arbejder vi med viden fra Bosch – verdens største producent af bildele og -systemer til bilindustrien. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

Bosch Car Service Viborg – Din garanti for enestående kvalitet.

På vores Bosch Car Service-værksted på Lundborgvej 10 i Viborg, får du altid service, eftermontering og reparation af din bil af højeste kvalitet.

Vi løser alle dine opgaver – store som små og simple som avancerede.

Bosch Car Service er din garanti for unik ekspertise, Bosch reservedele eller reservedele i original kvalitet til alle behov og et værksted, der er udstyret med den nyeste teknologi.

Du kører derfor altid herfra med en bil, der igen er i fuldstændig topklasse. Og vil du have nogle gode råd med på vejen, skal du endelig sige til – den klarer vi også.

Kontakt Bosch Car Service i Viborg og fortæl os om den opgave, du skal have løst ved at ringe på telefon 86 61 10 11 eller ved at udfylde kontaktformularen. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud og får din bil køreklar igen.

 


Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg