Bosch Car Service Viborg

Batteriservice

Nyere bilmodeller indeholder et stigende antal elektroniske komponenter og har derfor et højere elforbrug. Det understreger vigtigheden af, at bilens batteri er i god stand. Ikke mindst på kolde vintermorgener.

Hos Bosch Car Service Viborg kan du få hjælp til batteriservice, opladning og generel test af batteriets tilstand. De fleste fabrikanter af bilbatterier yder to års garanti. Normalt kan du forvente en
levetid på omkring 4-5 år. Men regelmæssig batteriservice kan betyde, at de holder længere.

Hvorfor er det vigtigt at kontrollere batteriet?

Kender du dit batteris tilstand? De fleste bilister tænker ikke på det, før bilen går i stå eller ikke kan starte. Den bedste løsning er jævnlige batteritjek på et Bosch Car Service-værksted. Det er bedre at bruge et par minutter på værkstedet end sidde og vente på vejhjælpen.

Hvorfor er problemerne særligt store om vinteren?

Det er måske en overraskelse, men batterier foretrækker kulden. Sliddet er meget større i en varm sommer end i de kolde vintermåneder. Men om vinteren, når motorolien bliver kold og træg, skal batteriet yde mere, og der opstår fejl.

Book tid til batteritjek her

Bosch Car Service Viborg – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service Viborg